HTML

Játékmaffia

Ezen a blogon játékokat fogunk bemutatni kedves társaimmal együtt. Hol jobbakat, hol rosszabbakat, többféle platformról.

Friss topikok

Toca Race Driver 3

Stevvie 2012.07.23. 14:50

A Toca-val(Toca 2) én kisebb koromban rengeteget játszottam, nekem abban az időben kedvencem volt.Aztán egy időre kimaradtak részek...és most jött a TRD3.Rengeteg gyönyörűen kidolgozott autót, pályát kapunk, bár a Dirt-től elmarad , de hát van köztük 1 év eltérés.A pályák nagyon jól meglettek csinálva minden bukkanó,úthiba megvan csinálva, bár a nézősereg nem a legjobb, de hát aki versenyez ugyse nagyon tud rájuk figyelni ;D A játék felépítése rémisztően hasonlít a Dirt-ére.Itt van egy Világtúra, ahol ugyanúgy szintenként több verseny van és meg kell nyerned őket, hogy fel érj a csúcsra.Talán annyi, hogy sokkal több verseny van és sokkal nehezebben lehet haladni, mert egyre erősebbek lesznek az ellenfelek.Aztán van egy Szimulációs mód, ahol tudunk menni szabad versenyeket,időmérőket illetve egymás ellen is tudunk versenyezni ha van 2 kontrollerünk.Az autókon a kisebb törések még egész jók, de ha mondjuk 140-el belecsapódunk egy falba akkor csak annyi történik h az első kerekek kiesnek meg felgyűrődik az autó eleje, sofőrünkel sem történik semmi ugyanúgy kezdhetjük előröl.Akkor tehát nézzük szempontok szerint:

Irányítás: Sima billentyűzetről is egész jól irányítható, de én kontrolleren ajánlom úgy igazán élvezetes lesz.Még az nagyon tetszett az irányításban hogy lehetett érezni az autók súlyát, minden autó máshogyan viselkedett.

Grafika: Fullos grafikán játszottam vele és egész jó volt.A bejátszások eszméletlenek voltak, a játék közbeni csillogások is tökéletesek.

Hang: Az autók hangja elfogadható, volt amelyik autóé egyáltalán nem tetszett.

Játékélmény: Egész jó, sokszor felidegesített az hogy az ellenfelek erőszakosak voltak, de hát ezzel jár. Tiszta, lendületes az egész játék.

Osztályzás:

Irányítás: 5

Grafika: 4,5

Hang: 4

Játékélmény: 4,5

Összesen: 4,5 Mindenkinek ajánlom, bár most már megjelentek a sokkal jobb, modernebb, jobb grafikájú,jobban irányítható játékok..de azokhoz nagy gép kell, ehhez meg nem tehát játszatok:DD
Szokásos kedvcsináló:

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr864673074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kis Colos 2012.08.01. 16:58:51

A játék elindításában kéne kis segítség

Stevvie 2012.08.02. 11:37:00

TEssék mondani mi a probléma.:D
süti beállítások módosítása