HTML

Játékmaffia

Ezen a blogon játékokat fogunk bemutatni kedves társaimmal együtt. Hol jobbakat, hol rosszabbakat, többféle platformról.

Friss topikok

Serious Sam TFE (PC)

maffiozo 2012.11.24. 17:10

A Serious Sam játékoknak mindig is nagy fanja voltam, és egy unatkozós pillanatomban eszembe jutott valami. Kéne egy játék ami önmagában is jó de a multiplayer, és azon belül is a co-op a legerősebb része. Akkor pedig bevillant. 16-fős co-op multi, epikus csaták, zéró gondolkodás... Here comes Sam, and he is Serious. Igen, a Serious Sam remek játék, a maga korában a grafikája is csodaszép volt, (akinek viszont ez nem elég, annak ajánlom a játék felújított, HD változatát) azonban a single player játékmód nem volt annyira nagy élmény. Nem volt ott egy társ, akivel osztozhattál az örömön, amikor megöltél 250 rád támadó dögöt. A co-op azonban nem csak egy, de 15 ilyen társat is ajánl. "No akkor, uccu neki, mindenki szerezze meg!", mondom a haveroknak. Pár órával később már mindenkinek meg volt (ne kérdezzétek milyen módszerrel), és már indultunk is. Az élmény egyszerűen remek. Nagyon jó érzés az, amikor a barátaiddal öten vagy hatan rohantok végig a pályán, sikoltozva, lövöldözve, és életcsomagokat keresgélve. Miután végigvittük a játékot (egy délután alatt), másnap reggel újra nekiestünk és másodszor és végigmentünk rajta. Ilyen nem sokszor fordult elő velem. Na de haladjunk.

Irányítás: Pofon egyszerű. W A S D, Space, 1-9, illetve a player által beállított "Használ" gomb. Akit pedig érdekel egy kis extra információ, az duplán jobb-klikkel és máris kap egy menüt, ahol a leölt szörnyektől kezdve a pályáig mindenről kap egy kis plusz tudást.

Grafika: Itt vagyok bajban, ugyanis a Serious Sam-nak van egy HD változata, amiről már beszéltem. Ez lényegében annyit tesz, hogy a játék kapott egy jobb grafikai motort, minden más marad a régi. Akárhogy nézem, a Serious Sam-nek szép a grafikája. 2001-ben nagyszerű kinézete volt, és a felújított változatnak köszönhetően még a mai (normális) igényeknek is megfelel.

Hangok: Imádom a játék zenéjét. Mindig a helyzethez illő, pörgős vagy nyugis. A fegyverhangokkal nincs problémám, a szörnyek hangjai pedig teljesen jók.

Játékélmény: A Serious Sam remek élményt biztosít, azonban főleg a co-op része. Szórakoztató, megfelelő hosszúságú, és akár többször végigvihető.

Osztályzás:


Irányítás: 4

Grafika: 4,5

Hangok: 4

Játékélmény: 5

Összességében a Serious Sam első két része érdemes a kipróbálásra. Szóval rángasd össze a barátaid, szerezzétek meg a játékot és kezdjetek szórakozni. Aki nem épp Hitman szintű komplikáltságra vágyik, annak meg fog felelni Komoly Samu 4,5 pontja. Sziasztok!

Címkék: first serious second sam encounter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr264912548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása